WISH-concert voor Spaans kindertehuis

06 februari 2015

Heerhugowaard - Vrijdag 13 februari a.s zal het jaarlijkse WISH-concert plaatsvinden. De WISH (Werkgroep Internationale Samenwerking Han Fortmann) bestaat uit zowel leerlingen als docenten van het Trinitas College, locatie Han Fortmann.

Op het programma staat zowel lichte als klassieke muziek.  In de pauze is er een verloting en met Spaanse hapjes en drankjes wordt aan de avond een Spaans tintje gegeven.

De opbrengst van deze avond gaat namelijk naar het kindertehuis Residencia Comarcal in Altea, aan de Costa Blanca in Spanje. In dit tehuis wonen dertig kinderen van ongeveer vier tot achttien jaar. Zij zijn in sommige gevallen wees, maar de meeste kinderen wonen er omdat er thuis niet goed voor ze gezorgd kan worden. Hun ouders zijn arm (crisis in Spanje) of hebben problemen, waardoor ze niet in staat zijn hun kinderen voeding, kleding en liefde te geven.

De Spaanse stichting AVSN (Asociación Valenciana de Solidaridad con los Niños) zal zorgen dat de opbrengst van de WISH-avond besteed wordt aan de kinderen van Residencia Comarcal.

De WISH hoopt op een mooie bijdrage voor haar goede doel van dit jaar en dus op een volle zaal. Belangstellenden zijn van harte welkom op deze muzikale, Spaanse avond!

Het concert vindt op vrijdag 13 februari 2015 plaats in de Ontmoetingskerk, Middenweg 168 in Heerhugowaard; aanvang 20.00 uur; toegangsprijs € 5,-.