Meneer Toebes wordt rector op Curaçao

22 juli 2017

Op de laatste dag voor de zomervakantie heeft meneer Toebes afscheid genomen van het Han Fortmann. Veel (oud-)leerlingen en ouders kennen hem als de adjunct-directeur van onder andere de brugklassen.

Bert Toebes is 34 jaar aan het Han Fortmann verbonden geweest. Eerst 17 jaar als gymleraar en daarna nog 17 jaar als conrector/adjunct-directeur. Wie denkt dat hij nu van zijn pensioen gaat genieten, heeft het mis: hij is benoemd tot rector van het Dr. Albert Schweitzer College in Willemstad (Curaçao). Daar gaat hij op 10 augustus al beginnen. Net als het Han Fortmann is de school op Curaçao een havo/vwo-school. Bij zijn afscheid zei meneer Toebes dat hij van plan is om beide scholen in de toekomst met elkaar in contact te brengen.

Met meneer Toebes krijgt het Albert Schweitzer College een vriendelijke, toegewijde en inspirerende schoolleider. Wij zullen hem missen. We wensen hem en zijn vrouw een prachtige tijd op de Antillen toe.

(hieronder een korte impressie van het afscheid. Een uitgebreide fotoreportage is beschikbaar via het personeelsportaal)