Diploma-uitreiking 2018

07 juli 2018

Een jaar lang stress en hard werken werd vrijdagavond beloond met het felbegeerde papiertje: het havo of vwo-diploma.  In een overvolle gymzaal van de Waarder Golf werden eerst de 137 geslaagde leerlingen van het vwo en daarna de 211 geslaagde leerlingen van de havo toegesproken door mevrouw Schaveling (directrice)  en meneer van Rooijen, die met deze diploma uitreiking  zijn carrière als secretaris van het eindexamen afsloot.  Lovende woorden en een cadeau waren er voor de leerlingen die een uitzonderlijke prestatie hadden geleverd bij diverse vakken. Zo was er de uitreiking van de kunstprijzen en de uitslag van de profielwerkstukkenwedstrijd. En traditietrouw mochten een paar leerlingen de slottoespraak houden.

Na afloop van de plenaire bijeenkomst gingen de geslaagde leerlingen met familie en vrienden in klassenverband naar een van de feestelijk ingerichte klaslokalen, waar zij persoonlijk werden toegesproken door hun mentor of mentrix en tevens hun diploma kregen. Hierna waren de meeste mensen wel toe aan een verkoelend drankje, en ging het feest nog verder in de onderbouwaula en buiten op het schoolplein.

Wij wensen alle geslaagde leerlingen een hele mooie toekomst, in de woorden van meneer van Rooijen: ‘’Zwerm uit en verover de wereld!’’.

Diploma-uitreiking (vrijdag 6 juli 2018)